×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Kina

Få överraskningar då första dagen av WESG-finalerna summeras

1
Den något sargade CS:GO-turneringen som går under WESG-flagg är igång. Under tisdagen har de första tre grupperna avgjorts och sex lag har säkrat avancemang till turneringens nästa fas. Bland dessa återfinns svenska Godsent, polska AGO och Adil "ScreaM" Benrlitoms Belgium.
Den första turneringsdagen bjöd på matcher i grupperna A, B och C. I den förstnämnda gruppen fick vi se Sydkoreanska MVP PK säkra segern efter att ha besegrat de övriga tre lagen i gruppen. Med sig till slutspel får de Team One vars enda förlust kom mot just MVP. Sämre gick det för kanadensiska Subtle som vänder hemåt utan en enda vinst.

I grupp B var det som bekant svenska Godsent som lade vantarna på gruppsegern. Tvåor i gruppen blev polska AGO Gaming samtidigt som det är färdigsspelat för B.O.O.T-dreamscape, som coachas av den svenske legendaren Harley "dsn" Örwall, och Swole Patrol. De sista två lagen att säkra avancemang under tisdagen blev Belgium, som vann grupp C, och grupptvåorna Wololos. Turneringen tar nu en paus till i morgon då det har blivit dags för bland andra Fnatic, SK Gaming och Cloud9 att kliva in i handlingarna.

Turneringen återupptas klockan fyra natten mot onsdag

Fnatic ställs mot kanadensiska The Onliners med start halv sex på morgonen

Artikelbild: WESG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..