×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Få överraskningar då första dagen av WESG-finalerna summeras

1
Den något sargade CS:GO-turneringen som går under WESG-flagg är igång. Under tisdagen har de första tre grupperna avgjorts och sex lag har säkrat avancemang till turneringens nästa fas. Bland dessa återfinns svenska Godsent, polska AGO och Adil "ScreaM" Benrlitoms Belgium.
Den första turneringsdagen bjöd på matcher i grupperna A, B och C. I den förstnämnda gruppen fick vi se Sydkoreanska MVP PK säkra segern efter att ha besegrat de övriga tre lagen i gruppen. Med sig till slutspel får de Team One vars enda förlust kom mot just MVP. Sämre gick det för kanadensiska Subtle som vänder hemåt utan en enda vinst.

I grupp B var det som bekant svenska Godsent som lade vantarna på gruppsegern. Tvåor i gruppen blev polska AGO Esports samtidigt som det är färdigsspelat för B.O.O.T-dreamscape, som coachas av den svenske legendaren Harley "dsn" Örwall, och Swole Patrol. De sista två lagen att säkra avancemang under tisdagen blev Belgium, som vann grupp C, och grupptvåorna Wololos. Turneringen tar nu en paus till i morgon då det har blivit dags för bland andra Fnatic, SK Gaming och Cloud9 att kliva in i handlingarna.

Turneringen återupptas klockan fyra natten mot onsdag

Fnatic ställs mot kanadensiska The Onliners med start halv sex på morgonen

Artikelbild: WESG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..