×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Godsent obesegrade genom första gruppomgången i Kina

1
Den första dagen av WESG-finalerna är över och svenska Godsent är vidare till nästa gruppomgång. Laget gick obesegrade genom sina tre spelade matcher.
Svenskarna började dagen med en dominant vinst över B.O.O.T-dreamscape med 16-1 på Mirage. Ledande för Godsent var Joakim "disco doplan" Gidetun med 22 frags inkluderat en ace redan i andra rundan. På andra kartan var det Fredrik "freddieb" Buö som briljerade genom att nästan 30-bomba med 29 frags på Overpass. Det var Swole Patrol som stod för motståndet när Godsent vann med 16-5.

Godsent hade redan efter vinsten mot Swole Patrol säkrat en plats i andra omgången, men ställdes mot AGO Esports på Mirage i jakten på bättre seedning. Matchen gick till samtliga 30 rundor med svenskarna i topp med 16-14. Detta innebär att de går in i nästa omgång med högre seedning än grupptvåorna.


# Team M W L T RD TP
1 Godsent 3 3 0 0 0 9
2 AGO Esports 3 2 1 0 0 6
3 B.O.O.T-dreamscape 3 1 2 0 0 3
4 Swole Patrol 3 0 3 0 0 0

Artikelbild: WESG

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..