×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Godsent obesegrade genom första gruppomgången i Kina

1
Den första dagen av WESG-finalerna är över och svenska Godsent är vidare till nästa gruppomgång. Laget gick obesegrade genom sina tre spelade matcher.
Svenskarna började dagen med en dominant vinst över B.O.O.T-dreamscape med 16-1 på Mirage. Ledande för Godsent var Joakim "disco doplan" Gidetun med 22 frags inkluderat en ace redan i andra rundan. På andra kartan var det Fredrik "freddieb" Buö som briljerade genom att nästan 30-bomba med 29 frags på Overpass. Det var Swole Patrol som stod för motståndet när Godsent vann med 16-5.

Godsent hade redan efter vinsten mot Swole Patrol säkrat en plats i andra omgången, men ställdes mot AGO Esports på Mirage i jakten på bättre seedning. Matchen gick till samtliga 30 rundor med svenskarna i topp med 16-14. Detta innebär att de går in i nästa omgång med högre seedning än grupptvåorna.


# Team M W L T RD TP
1 Godsent 3 3 0 0 0 9
2 AGO Esports 3 2 1 0 0 6
3 B.O.O.T-dreamscape 3 1 2 0 0 3
4 Swole Patrol 3 0 3 0 0 0

Artikelbild: WESG

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..