×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Finland

allu återvänder till ENCE

2
Aleksi "allu" Jalli har återvänt till Finland efter en kort tid i Optic Gaming. Han tar sig nu an uppdraget att skapa finalands bästa CS:GO-lag under ENCE Esports fana.
ENCE eSports har offentliggjort att de återvänder till Counter-Strike: Global Offensive, och detta genom att plocka upp Aleksi "allu" Jalli. Den 25-åriga finländaren har varit på jakt efter en organisation att representera sedan han tvingades lämna Optic Gaming tidigare i år. Senast han spelade för ENCE stannade han bara i sju månader, innan han sökte sig vidare till Faze Clan.

I ett uttalande berättar Jalli att hans mål är att spela för ett finskt lag som kan slåss om titlar världen över. Han säger sig ha en stark femma under sitt bälte som hoppas placera Finland på kartan. Vilka som blir hans spelare är ännu okänt men organisationen väntas offentliggöra resterande lagmedlemmar inom kort.

Laget kommer att spela i det europeiska minorkvalet i jakten på en plats i Faceit-majorn
ence.gg

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..