×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

allu söker ny organisation att representera

2
Aleksi "allu" Jalli är inte klar med Counter-Strike: Global Offensive efter att hans lag lämnat Optic Gaming. Via Twitter berättar spelaren att han är öppen för förslag angående hans framtid.
Optic Gaming offentliggjorde i dagarna sitt nya lag bestående av bland andra Kristian "k0nfig" Wienecke och René "cajunb" Borg. En tid innan offentliggörandet gick både Óscar "mixwell" Cañellas och Emil "Magisk" Reif ut med att de lämnat organisationen. Via sociala medier skriver nu Aleksi "allu" Jalli att även han söker efter ett nytt hem.

Jalli är enligt Twitter inte längre kontrakterad under Optics fana, men han är nöjd över deras prestationer 2017 och glad över chansen att lära känna sina dåvarande lagkamrater. Trots detta var året upp och ner på både en professionell och personlig nivå. Nu menar den finska spelaren att han är redo att köra all-in, trots att han inte bestämt hur hans framtid ser ur än, och han tar emot alla erbjudande han kan få.

Spelaren passade på att tacka fansen
twitlonger.com
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.
2019-05-16 19:14
Som en del av vårt samarbete med Brothers fick våra Blast Pro Series-talanger en makeover. Viktor "vuggo" Jendey var sugen på något mer "stökigt". Med hjälp av Brothers gick han från en vanlig gamer till en stilig man i en somrig kostym.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..