×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Finland

allu söker ny organisation att representera

2
Aleksi "allu" Jalli är inte klar med Counter-Strike: Global Offensive efter att hans lag lämnat Optic Gaming. Via Twitter berättar spelaren att han är öppen för förslag angående hans framtid.
Optic Gaming offentliggjorde i dagarna sitt nya lag bestående av bland andra Kristian "k0nfig" Wienecke och René "cajunb" Borg. En tid innan offentliggörandet gick både Óscar "mixwell" Cañellas och Emil "Magisk" Reif ut med att de lämnat organisationen. Via sociala medier skriver nu Aleksi "allu" Jalli att även han söker efter ett nytt hem.

Jalli är enligt Twitter inte längre kontrakterad under Optics fana, men han är nöjd över deras prestationer 2017 och glad över chansen att lära känna sina dåvarande lagkamrater. Trots detta var året upp och ner på både en professionell och personlig nivå. Nu menar den finska spelaren att han är redo att köra all-in, trots att han inte bestämt hur hans framtid ser ur än, och han tar emot alla erbjudande han kan få.

Spelaren passade på att tacka fansen
twitlonger.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..