×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Xizt bänkas — dennis ersätter i Ninjas in Pyjamas

11
Ninjas in Pyjamas har valt att placera Richard "Xizt" Landström på bänken och i hans ställe ersätter Dennis "dennis" Edman från Godsent. Han kommer att spela för laget under både ESL Pro League och IEM Katowice.
Efter att Ninjas in Pyjamas var ett av de första lagen att åka ut ur cs_summit 2 har laget valt att göra spelarförändringar. Det är lagets in-game ledare Richard "Xizt" Landström som placeras på bänken för att göra plats för Dennis "dennis" Edman. I ett uttalande från organisationen menar de att det var ett nödvändigt byte för att åter nå toppen inom Counter-Strike: Global Offensive. Nyförvärvet tar över rollen som IGL och kommer att spela för laget under ESL Pro League, där Edman kommer att få möta sina tidigare lagkamrater på torsdag, samt under IEM Katowice.

Landström har varit en del av ninjornas startfemma sedan augusti 2012, det vill säga att han är en av core-medlemmarna sedan NiP:s återskapande av dess CS-division. Han har bland annat hjälpt laget till vinst under majorturneringen ESL One Cologne 2014 och IEM Oakland två år i rad. Edmans karriär har däremot varit svajig sedan han fick lämna Fnatic. Han spelade under en period i Godsent, men valde att placera sig själv på bänken i jakten på nya möjligheter, samt agerade inhoppare för Astralis som han hjälpte till final under Blast Pro Series Copenhagen 2017. Därefter ryktades den svenska spelaren till Mousesports, men han har nu säkrat ett nytt hem bland ninjorna.


Organisationen meddelar att de kommit överens med Rfresh om att inte offentliggöra köpsumman
nip.gl

48 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 48 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..