×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

WESG drar grupperna för damfinalerna i Kina

1
Det svenska laget som kvalade under Dynasty Gaming spelar turneringen under namnet Team Sweden och kommer att resa till Kina för WESG-finalerna den 15 mars. Laget delar grupp med bland andra Those Damn Canadians och franska Lego.
I samband med att grupperna för herrportionen av WESG-finalerna i Haikou, Kina, blev dragna offentliggjorde arrangörerna gruppfördelningen för damerna. Mellan den 15-17 mars kommer åtta damlag ställas mot varandra i jakten på en större portion av prispotten som ligger på 170 000 dollar, motsvarande cirka 1,4 miljoner kronor. Team Sweden, som ersatt Ida "bdN" Martinsson med Matilda "Rambolina" Gustavsson, delar grupp med bland andra Those Damn Canadians innehållande Stephanie "missharvey" Harvey.

De deltagande lagen har blivit uppdelade i två grupper, med fyra lag i varje grupp, som kommer att ställas mot varandra via ett gruppspel följande formatet round-robin. De två toppande lagen från varje grupp avancerar till slutspelsfasen av turneringen och de två lag som hamnar i botten elimineras. Slutspelet kommer att följa ett enkelt slutspelsträd, bäst av tre kartor, och kommer att innehålla en tredjeplatsmatch.

Grupp AGrupp B
Ryssland Russian Forces
vilga, Ant1ka, Ailey, Nast1a, Candy
Kanada Those Damn Canadians
GooseBreeder, missharvey, CAth, rain, ml-
Singapore Asterisk
Aurelle, Alel, sabribri, Kyuubi, brotato
Sverige Team Sweden
zAAz, juliano, L.K.S, Rambolina, Nicci
Kina LLG
Alfard, Kinglala, simmo, 720, 129
Kina Etab
Pororo, Xeniaww, SHIMLYMMC, mency, Kitty
Brasilien Keyd Stars Female
pan, showliana, bizinha, cAmyy, GaBi
Frankrike Lego
Mar1on, Monkey D. Julie, Missa, Kim, Hadesia

Det fullständiga schemat finns längre ner på arrangörernas webbsida
wesg.com
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..