×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite CS:GO Awards: Ninjas in Pyjamas och Dynasty Årets svenska lag

2
I dag har vi kommit fram till den näst sista kategorin i Fragbite CS:GO Awards, nämligen det prestigefyllda "Årets svenska lag". De har båda vunnit titlar under året som gått och har en trogen följarskara. Det handlar om Ninjas in Pyjamas och Dynasty Gaming.
Årets svenska lag går till det lag vars kärna bevisat sig starkast under hela årets gång. Laget har vunnit titlar i kamp med den internationella eliten och har kontinuerligt varit ett hot mot världstoppen under en betydelsefullt lång period av det passerade året.

Ninjas in Pyjamas senaste femma har vunnit tre titlar tillsammans under andra halvåret.
Ninjas in Pyjamas senaste femma har vunnit tre titlar tillsammans under andra halvåret.

Ninjas in Pyjamas

Det har fortsatt att gå tungt för de svenska topplagen i CS:GO-scenen. Ett lag som ändå sticker ut, och har lyckats vinna tre titlar under det andra halvåret av 2017. Däribland återfinns en prestigefylld seger i Oakland, efter finalvinst mot Faze Clan. Ninjas in Pyjamas avslutar dessutom året som fyra på HLTV.orgs världsranking. Två spelare har lämnat under året och två unga, hungriga spelare har tagit deras plats. Ninjas in Pyjamas är ett lag som aldrig går att räkna bort, för rätt vad det är står de överst på pallen igen.


Helsvenska Dynasty under representerar Sverige i WESG. Foto: WESG
Helsvenska Dynasty under representerar Sverige i WESG. Foto: WESG

Dynasty fe (helsvenska upplagan)

Inför WESG 2017 tvingades lag göra uppoffringar för att få delta i turneringen. Bland de lag som tvingades välja bort spelare fanns Dynasty Gaming, som satte samman en helsvensk femma för turneringen. Laget kretsade kring Julia “juliano” Kiran och Zainab “zAAz” Turkie, som båda spelar för det riktiga Dynasty-laget. Tillsammans med Planet Odd-spelaren Lizette “L.K.S” Scheich tog de in Nicoline “Nicci” Svensson och Therese “Lillsan” Petersson för att ta sig till de europeiska och östeuropeiska WESG-finalerna. Väl där hoppade Ida “bdN” Martinsson in för laget istället för Petersson och de tog sig till turneringsfinalen där de föll mot Russian Forces. Trots detta lyckades laget kvalificera sig till WESG:s huvudturnering.

Så har vinnarna av Fragbite CS:GO Awards utsetts

I år har vi valt att själva utse vinnarna av Fragbite CS:GO Awards. Detta har skett genom att vi som jobbar redaktionellt med sajten har fått nominera upp till tre vinnare per kategori, därefter har en vinnare utsetts utifrån dessa.

Fragbite CS:GO Awards är tänkt att lyfta spelare, lag, profiler och arrangörer som vi tycker har gjort det där lilla extra under 2017. I vissa fall kan det vara sådana som alla redan hyllar, i andra är det kanske någon mer oväntad. Hur som helst vill vi passa på att gratulera vinnarna och vi hoppas på att få se mer från dem under 2018.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..