×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Serbien

Squared fortsätter att satsa på damfemman med svenska Nessa — släpper serbiskt herrlag

1
Squared Esports har valt att släppa sitt serbiska herrlag för att söka sig till Danmark för sin herrdivision. Organisationen tänker även satsa helhjärtat på sitt damlag, Squared Prospect, som säkrade en andraplats i Intel Challenge Katowice 2018.
Inte långt efter att Squared Prospect säkrat en andraplats under årets upplaga av Intel Challenge Katowice har organisationen, Squared Esports, valt att släppa sitt herrlag. I ett uttalande till kroatiska csadria.org bekräftade Marko "BajonseN" Jovanović nyheterna. Orsaken ska vara att organisationen vill satsa på sitt damlag samt söka sig till Danmark för dess herrdivision.

"Squared kommer att fokusera på sitt damlag som säkrade en andraplats under Intel Challenge Katowice, samt söka efter ett nytt lag från Danmark där organisationen kommer från", säger Jovanović till csadria.org.

Herrlaget sågs senast kvalificera sig till CSadria Clan Championship och de kommer att få behålla sin plats i ligan om minst tre av spelarna fortsätter att spela tillsammans. Trots att organisationen nu släpper sitt lag behåller de sitt band till Serbien i form av Kristina "zon1Q" Stevanović som spelar i damlaget. Stevanović och hennes lagkamrater kommer att spela sin nästa turnering i Danmark under Copenhagen Games 2018 som går av stapeln den 28 mars.Mer information kring herrlaget och dess kärna
csadria.org (kroatiska)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..