×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

ECS

Gambit och Natus Vincere klara för ECS Season 5 Challenger Cup

1
CIS-duon Gambit Esports och Natus Vincere har blivit inbjudna till ECS Challenger Cup, som ska skicka lag vidare till den femte ECS-säsongen. Lagen sluter därför upp med förra årets botten-lag Godsent och Heroic samt de fyra kvalade lagen.
Arrangörerna bakom ECS har offentliggjort att de bjudit in Gambit Esports och Natus Vincere till Challenger Cup. Sedan tidigare står svenska Godsent och Heroic klara för turneringen, då dessa hamnade i botten av förra årets ECS-säsong.

Mellan den 6-9 mars kommer dessa lag, tillsammans med de fyra lag som toppade det slutna kvalet, att ställas mot varandra via ett dubbelt slutspelsträd. Två lag kommer att avancera från Challenger Cup till huvudturneringen, som kommer att spelas mellan den 8-10 juni. Turneringen kommer att spelas från SSE Arena, vilket är samma arena som den kommande Faceit-majorn kommer att spelas från.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..