×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Fnatic och Faze Clan till IEM Katowice-slutspel

0
Svenska Fnatic är klara för slutspel i polska Katowice, det står klart sedan de slog G2 Esports under onsdagen. Nu väntar gruppfinal mot Faze Clan, som även de är slutspelsklara.
Det blev ytterligare svenska framgångar under gårdagen då Fnatic ställdes mot G2 Esports i kampen om en slutspelsplats. Svenskarna gick, trots en dålig start, vinnande ur matchen efter att ha vunnit den andra och den tredje kartan med 16-10. Därmed är svenkarna alltså klara för slutspel, men det är inte färdigspelat för dem i gruppen ännnu.

Först ska Fnatic spela gruppfinal mot Faze Clan, som säkrade avancemang genom att besegra North med 2-0. Dessutom fortsätter Ninjas in Pyjamas lagets jakt på en slutspelsplats genom den nedre delen av GSL-trädet i grupp B.

Resultat, Grupp B
Ninjas in Pyjamas fotsätter jakten på avancemang genom att möta just G2 Esports klockan 12 på torsdagen
Gruppfinalen mellan Fnatic och Faze Clan är schemalagd till klockan 19, men kan komma att börja tidigare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..