×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

NiP besegrar Order med 2-0 — lever vidare i Katowice

2
Efter förlusten i öppningsomgången har svenska Ninjas in Pyjamas nu kommit på fötterna igen. I dagens möte med nyazeeländska Order lossnade det rejält för svenska som säkrade fortsatt spel i Katowice genom en övertygande seger.
Det var klasskillnad mellan de båda lagen då Ninjas in Pyjamas och Order ställde mot varandra under onsdagen. NiP kunde, genom en rivstart som det anfallande laget på Train, säkra en tämligen komfortabel med 16-8 på öppningskartan. På efterföljande Mirage började svenskarna i stället som det försvarande laget och släppte då endast fyra rundor till motståndarna i Order. Efter sidbytet kunde de sedan avsluta matchen snabbt genom att vinna fem raka rundor.

I och med vinsten avancerar Ninjas in Pyjamas i den nedre delen av GSL-trädet för grupp B. I nästa omgång ställs laget mot det förlorande laget i matchen mellan Fnatic och G2 Esports. För Order är det däremot färdigspelat i Katowice och laget slutar på en delad sistaplats.


Fnatic och G2 Esports ställs mot varandra i en av dagens sista matcher

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..