×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Quantum Bellator Fire blir inbjudna till Copenhagen Games

1
Copenhagen Games har offentliggjort att Quantum Bellator Fire har tagit emot evenemangets andra inbjudan till huvudturneringen i Counter-Strike: Global Offensive. De sluter därmed upp till danska North.
För lite mer än en vecka sedan offentliggjorde arrangörerna bakom Copenhagen Games att North har tackat ja till en direktinbjudan till det danska evenemanget. Nu har ännu ett lag tagit plats på deltagarlistan när Quantum Bellator Fire offentliggörs som turneringens andra direktinbjudna lag. Den ryska femman sågs senast säkra legend-status under Eleague Major Boston, där de tog sig till kvartsfinalerna efter att de kvalat från den europeiska minorturneringen.

Copenhagen Games kommer att spelas mellan den 28 mars och 1 april från Bella Center i Köpenhamn, Danmark. Minst 100 000 dollar, motsvarande cirka 813 000 kronor, står på spel mellan de åtta slutspelslagen. Som tidigare nämnts har North tackat ja till turneringens första inbjudan, och Quantum Bellator Fire plockade den andra, vilket gör att det nu bara är två platser kvar som är reserverade för inbjudna lag. Utöver de direktinbjudna lagen kommer fyra femmor att avancera från kvalprocessen på plats.

Copenhagen Games 2018

North
Quantum Bellator Fire
Världen Inbjudan
Världen Inbjudan
Världen Kvalplats
Världen Kvalplats
Världen Kvalplats
Världen Kvalplats

Enligt Quantum Bellator Fires coach har laget drömt om att få spela i turneringen
copenhagengames.com

Artikelbild: Eleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..