×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

North inbjudna till Copenhagen Games

1
Det står nu klart att North kommer att slåss om en titel på hemmaplan efter att de tagit emot den första direktinbjudan till Copenhagen Games 2018. Turneringen kommer att spelas mellan den 28 mars och 1 april i Köpenhamn, Danmark.
Arrangörerna bakom Copenhagen Games har offentliggjort att North tagit emot en direktinbjudan till turneringen. I början av månaden offentliggjorde arrangörerna att de ökat prispotten för huvudturneringen till minst 100 000 dollar, motsvarande cirka 788 000 kronor. Den ökade prispotten hoppades locka fler topplag till den danska turneringen, vilket det nu bevisligen har gjort.

Under förra upplagan av turneringen var båda Norths nyförvärv på plats. Markus "Kjaerbye" Kjærbye var där tillsammans med sitt dåvarande lag Astralis för att träffa danska fans och Daniel "mertz" Mertz deltog i CS:GO-turneringen tillsammans med North Academy. Nu återvänder dessa spelare tillsammans med sina lagkamrater i Norths huvudlag för att slåss om en titel på hemmaplan. Copenhagen Games kommer att spelas mellan den 28 mars och 1 april direkt från Bella Center i Köpenhamn, Danmark.

Arrangörerna offentliggjorde det första inbjudna laget
copenhagengames.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..