×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Renegades, Natus Vincere och Mousesports vidare till Starseries-slutspel

2
Efter dagens tre sista gruppspelsmatcher i Starseries i-League CS:GO Season 4 har Renegades, Natus Vincere och Mousesports säkrat slutspelsplatser. Detta innebär att Hellraisers, Heroic och Eleague Major Boston-vinnarna i Cloud9 får lov att packa väskorna.
Dagens första match började på Nuke där Renegades tog en tidig ledning med 4-0 över Hellraisers. Med endast CZ:s började Hellraisers ta sig in i matchen och vid halvtid hade de gått om sina australiska motståndare med 9-6. Hellraisers fortsatte att säkra rundor in på andra halvan, men Justin "jks" Savage fick sitt lag på banan igen och snart stod det 13-13. Renegades tog en sista push och stängde kartan med 16-13.

Renegades äntrade Cache med full fart som anfallare och gav inte Hellraisers någon chans. De vaknade dock snart till och säkrade två rundor i rad, där Özgür "woxic" Eker fick fyra frags under en av rundorna med en AWP. Renegades fortsatte dock stå i ledning och de bytte sida med 11-4 i dess favör. Hellraisers började den andra halvan på ett lovande sätt, då de vann pistolrundan genom att fejka mot bombplats A. Rundorna gick fram och tillbaka tills Renegades fick ordning på sin ekonomi vilket gjorde det lätt för dem att stänga kartan med 16-8.


Den andra matchen började på Train där Natus Vincere säkrade den första pistolrundan som försvarare, detta tack vare fyra frags av Oleksandr "s1mple" Kostyliev. Heroic tog sig in i matchen först i femte rundan vilket också var starten på att rundorna gick fram och tillbaka mellan lagen. När det var dags för sidbyte låg det danska laget bara en runda bakom sina motståndare. In på andra halvan lyckades aldrig Na'vi bygga på en vunnen pistolrunda och Heroic tog snart ledningen med 11-9. Danylo "Zeus" Teslenko och hans lagkamrater vann sin första vapenrunda som anfallare och kunde därefter säkra fem rundor i rad. Heroic kvitterade snart med 14-14, men det var CIS-laget som stängde kartan med 16-14.

På Na'vis kartval, Mirage, fick Heroic en bra start genom att vinna de första tre rundorna som anfallare. Na'vi satte därefter ner foten och kunde snart kvittera med 3-3. Det såg ut att bli en enkel match för Teslenkos mannar då de avslutade den första halvan med dominanta 11-4. Efter sidbytet byggde Heroic upp ett momentum och de släppte inte en enda runda till sina motståndare. Danskarna stängde kartan med 16-11 och pushade matchen till en tredje karta.

Den avgörande kartan var Overpass där Heroic började med att vinna pistolen som anfallare. De kunde inte bygga vidare på vinsten och Na'vi tog ledningen med 2-1 innan Jakob "JUGI" Hansen fick fyra snabba frags för att kvittera. Det CIS-baserade laget samlade sig och avslutade halvan med en vinstsvit på åtta rundor. Efter sidbytet fortsatte Natus Vinceres sin ledning och de kunde stänga kartan med 16-4, mycket tack vare en vunnen 2v4-situation av Kostyliev och Denis "electronic" Sharipov.


I dagens sista match ställdes de senaste majorvinnarna i Cloud9 mot Mousesports i jakten på den sista slutspelsplatsen. Serien började på Mirage, där den europeiska femman tog ledningen med 3-0 som anfallare. Cloud9 säkrade till sist sin första runda, för att ge sig själva lite andrum, men det var inte tog då Mousesports fortsatte sitt aggressiva spel och åter igen placerade sina motståndare i ekonomisk problematik. En quad-kill frånTimothy "autimatic" Ta gav hans lag en sista runda för att avsluta halvan med 3-12. Cloud9 säkrade kartans andra pistolrunda samt de kommande två rundorna, men när Mousesports fick chansen att köpa nådde de snart matchpunkt med 15-6. Tarik "tarik" Celik och hans lagkamrater vägrade dock ge upp och, mycket tack vare att Ta öppnade upp rundor åt sitt lag, de kunde ta kartan till 14-15 innan Mousesports stängde den i rundan därefter.

På Train vann det nordamerikanska laget den första pistolrundan tack vare att Will "RUSH" Wierzba desarmerat bomben i en smoke. Lagen bytte rundor med varandra innan Ta åter visade sina färdigheter genom att få ner fyra av sina motståndare med en AWP. I halvans sista runda var det Tomáš "oskar" Šťastný som hamnade i ett taskigt läge då han var ensam kvar i en 1vs4-situation. En push genom en smoke hjälpte honom att få ner tre av motståndarna och slutligen kunde han vinna rundan genom att clutcha 1vs1 på bombplats B. Det var trots allt Cloud9 som stod i ledning med 9-6 när de bytte sidor. Efter sidbytet tog det inte lång tid innan Celiks lag nådde matchpunkt, tack vare bland annat en 1vs2-clutch av Tyler "Skadoodle" Latham. Šťastný fortsatte att briljera genom att inte låta motståndarna stänga kartan, utan han hjälpte sitt lag att göra en comeback som tog kartan till övertid som de slutligen vann med 19-16.



Artikelbild: Starladder

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..