×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Fnatic ute ur Starseries efter tre raka förluster — Liquid ett steg närmare slutspel

3
Team Liquid har tagit sig ett steg närmare slutspel av Starseries i-League CS:GO efter att de slagit Virtus.pro med 16-7 på Inferno och 16-10 på Mirage. Svenska Fnatic får lov att packa väskorna efter att de blivit utslagna ur turneringen av Renegades med 14-16 på både Mirage och Cobblestone.
I dagens första Starseries-match ställdes Virtus.pro mot Team Liquid i jakten på en andra gruppspelsvinst. Serien tog sin start på Inferno där Liquid tog en tidig ledning med 3-0. Det tog dock inte lång tid innan den polska plogen kunde kvittera och sedan ta ledningen med 5-3. Jonathan "EliGE" Jablonowski och hans lagkamrater dirigerade om sitt försvar för att ta tillbaka matchen och vid halvtid ledde de med 9-6. Den andra halvan började med att Nick "nitr0" Cannella clutchade 1vs2 för att ta pistolrundan, vilket var starten på en dominerande sida som anfallare. Liquid stängde kartan med 16-7.

Den andra kartan, Mirage, började även den bra för den nordamerikanska sidan men Virtus.pro kunde snart vända på steken för att säkra en ledning med 3-1. När halvtidssignalen löd stod den polska femman i ledning med 9-6. Trots ett klart övertag för Virtus.pro så upprepade sig Inferno-historien genom att de endast kunde säkra en enda runda i andra halvlek. Liquid stängde kartan med 16-10 för att säkra ett resultat på 2-1 i gruppspelet.



Matchen som sändes via B-streamen ställde Renegades mot svenskhoppet i Fnatic. Serien började på Fnatics kartval, Mirage, där Freddy "KRiMZ" Johansson säkrade den första pistolrundan till sitt lag efter fyra headshots. Den australiska sidan kunde säkra sin första runda först i den tolfte rundan. När det var dags för sidbyte ledde Fnatic med dominanta 12-3. Svenskarna tappade dock kontrollen helt under andra halvan då Renegades vann nio rundor i rad för att kvittera med 12-12. Tre frags från Jesper "JW" Wecksell gav den svenska sidan andrum, men det var dessvärre inte nog då Renegades snart kunde stänga kartan med 16-14.

På Cobblestone började Renegades som försvarare och de säkrade kartans första pistolrunda. Fnatic tog ledningen med 3-1 innan Renegades åter tog sig in i leken. Precis innan halvtidssignalen löd tog Fnatic en taktisk paus, men det var dessvärre inte nog och deras motståndare stängde halvan med 8-7. Maikil "Golden" Selim och hans mannar vann den andra pistolrundan för att kvittera och nästkommande runda gick även den till Fnatic. Johansson vann en 1vs1-situation över Justin "jks" Savage i den första pistolrundan för att ge sitt lag en ledning. Därefter tog sig Renegades åter in i matchen och tog snart ledningen. Svenskarna försökte att pusha kartan till övertid, men Noah "Nifty" Francis plockade två motståndare i en 2vs2-situation för att stänga kartan med 16-14. Detta innebär att Renegades håller sig kvar i turneringen och Fnatic får lov att resa hem till Sverige.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..