×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Cloud9 klara för final i USA — Heroic utslagna

1
SK Gaming tvingas spela ytterligare en match för att nå cs_summit 2-finalen efter att Cloud9 säkrat den första finalplatsen över dem med 16-9 på Overpass och 16-9 på Inferno. SK kommer att möta Team Liquid då dessa slog ut Heroic med 16-9 på Mirage och 16-1 på Train.
Cloud9 bevisade under natten att de kan klassas som ett av världens bästa lag, efter att de slagit SK Gaming på två kartor för att avancera till cs_summit 2-finalen. Serien började på Overpass, vilket var den brasilianska femmans kartval, och SK tog en snabb ledning på 3-0. Jake "Stewie2k" Yip och Tyler "Skadoodle" Latham satte dock stopp för sina motståndares framgångar och kunde snart kvittera 3-3 för att sedan gå upp i ledning. När det var dags för sidbyte ledde Cloud9 med 9-6. SK säkrade kartans andra pistolrunda men den nordamerikanska sidan började skapa momentum strax därefter. Det tog inte lång tid innan Cloud9 kunde stänga kartan med 16-9.

Nästa karta var Inferno, där Cloud9 fick en bra start och tog ledningen med 4-0 innan SK tog sig in i matchen. Gabriel "FalleN" Toledo och hans lagkamrater plockade tre rundor i rad, 3-4, innan Cloud9 åter kunde vända på steken. När halvtidssignalen löd ledde Cloud9 med 9-6, en siffra de ökade in på andra halvan genom att vinna kartans andra pistolrunda. SK gjorde allt i sin makt för att vinna tillbaka rundor, men bland annat fyra snabba från Tarik "tarik" Celik hjälpte Cloud9 att stänga kartan med 16-9.


Det blev inte särskiljt mycket mer action i matchen därefter, vilket var finalen i det lägre slutspelsträdet där Team Liquid ställdes mot Heroic. Serien började på Liquids kartval, Mirage, där Heroic säkrade den första pistolrundan. Tyvärr kunde de inte bygga vidare på pistolvinsten då Liquid snabbt tog över matchen med sina Deagles. Russel "Twistzz" Van Dulken och Keith "NAF" Markovic skapade en 2vs2-situation som de kom ut levande ur. Vid halvtid ledde den nordamerikanska sidan med 8-7, vilket innebar att Heroic fortfarande hade en chans. Liquid säkrade den andra pistolrundan och tog ytterligare två rundor innan Heroic fick chansen att plocka sin första runda under halvans gång. Jonathan "EliGE" Jablonowski och hans mannar säkrade därefter fem rundor i rad för att nå matchpunkt, men innan de hann stänga kartan gjorde Patrick "es3tag" Hansen ett djärvt försök att rädda sitt lag genom att ta ner tre spelare i en 1vs4-situation. Tyvärr var det inte nog och Liquid stängde kartan med 16-9.

Heroics kartval gick långt ifrån planerat för det danska laget då Liquid rullade på redan från start på Train. De ledde med 8-0 innan Andreas "MODDII" Fridh och hans lagkamrater kunde säkra sin första runda, detta efter att Hansen inte bara ace:at utan detta på en 1vs2-situation efter plantad bomb. Hansen gjorde en stark insatts som dessvärre inte belönade sig under resterande del av halvan då Liquid stängde den med dominerande 14-1. Det fanns inte mycket danskarna kunde göra och Liquid tog snabbt de två sista rundorna in på andra halvan för att stänga kartan med 16-1. Detta innebär att Liquid kommer att ställas mot SK Gaming i den avgörande matchen och finalen kommer garanterat att bli mellan två nordamerikanska lag.Artikelbild: Beyond the Summit

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..