×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

ESL offentliggör Intel Challenge Katowice 2018

1
Det är åter dags för ett av damscenens största evenemang när ESL offentliggör Intel Challenge Katowice 2018. RES Gaming, Team Dignitas och Ares Esport står alla klara för turneringen som kommer att spelas mellan den 23-24 februari i Polen.
Den 23-24 februari går Intel Challenge Katowice av stapeln i Katowice, Polen. Den åtråvärda damturneringen kommer att ha plats för tre inbjudna lag och fem kvalificerade från ett flertal regionkval. 50 000 dollar, motsvarande cirka 394 200 kronor, står på spel och turneringen kommer att ta plats under IEM Expo en vecka innan IEM Katowice drar igång.

Lagen som blivit inbjudna är RES Gaming, Team Dignitas Female och Alpha Republic of Esport Female. De förstnämnda, RES, kommer att debutera under sin nya organisation tillsammans med Counter-Strike-veteranden Christine "potter" Chi. Resterande lag kommer att tas fram via fem olika regionkval varav två är reserverade för europeiska femmor.

Intel Challenge Katowice 2018

RES Gaming
Team Dignitas Female
Alpha Republic of Esport Female
Europa Europeiskt kval #1
Europa Europeiskt kval #2
Världen Nordamerikanskt kval
Brasilien Brasilianskt kval
Kina Asiatiskt kval

Kvaldatum samt registrering
eslgaming.com
Arrangörernas officiella uttalande
eslgaming.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..