×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

LEGIJA lämnar BIG:s startfemma — keev bänkas

1
Efter en dålig majorturnering har BIG valt att göra spelarförändringar. Nikola "LEGIJA" Ninić lämnar på eget intiativ startfemman och Kevin "keev" Bartholomäus tvingas till en bänkad position.
Under Eleague Major Boston 2018 lyckades BIG endast säkra en vinst av dess fyra spelade matcher. Detta har lett till att den tyska organisationen har valt att göra spelarförändringar, vilket markerar lagets första byten sedan deras skapelse i början av 2017. Nikola "LEGIJA" Ninić har valt att stiga åt sidan, men kommer att fortsätta arbeta tillsammans med laget genom sin nya roll som "Head of CS:GO". Samtidigt har Kevin "keev" Bartholomäus, som värvades av laget från Alternate Attax, tvingats till bänken.

Det tyska laget chockerade CS-fans över hela världen när de inte bara vann den europeiska minorn, utan även slutade topp åtta under PGL Major Krakow förra sommaren. Sedan dess har laget dock inte presterat på topp, då de bland annat har blivit eliminerade från ESL Pro League. Enligt organisationen är de inte nöjda över sina resultat sedan den polska majorn, trots en andraplats under både Dreamhack Denver och ESWC i slutet av 2017, vilket lett till förändringarna. Vilka som ersätter Ninić och Bartholomäus i lagets startfemma är ännu inte klart, men mer information om detta väntas komma snart.


Organisationens officiella uttalande
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..