×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Fnatic klara för IEM Katowice

1
Svenska Fnatic, Andreas "MODDII" Fridhs Heroic, North och Gambit Esports har alla kvalat till den kommande upplagan av IEM Katowice. Detta innebär att Ninjas in Pyjamas får sällskap av landsmän i Polen.
Det europeiska kvalet till Intel Extreme Masters Katowice 2018 avslutades i helgen och i det övre slutspelsträdet säkrade Fnatic och Heroic mer svenskt i Polen. Fnatic-spelarna samt Andreas "MODDII" Fridh gör landsmännen i Ninjas in Pyjamas sällskap efter att de slagit Hellraisers respektive Gambit Esports i kvalsemifinalerna. I det undre slutspelsträdet fick Gambit revansch och slog Mousesports för att kvala till turneringen. Det sista laget blev North som säkrade sin plats efter vinst över Hellraisers.

Nu återstår endast en plats i turneringen, som kommer att gå till det vinnande laget av Farmskins Championship 2. Red Reserve och Mikail "Maikelele" Bills Enyoy åkte ut tidigt i turneringen och slutade på en sistaplats. Godsent tog sig snäppet längre, men slutade trots det långt bak. Det sista svenskhoppet ligger i Epsilon med Robin "robiin" Sjögren i startfemman, det ser dock inte bra ut för laget under gruppspelsfasen. De lag som toppar sina grupper är Team Spirit, Windigo Gaming, Alternate Attax samt Quantum Bellator Fire.

IEM Katowice 2018

Astralis
Cloud9
Faze Clan
G2 Esports
Ninjas in Pyjamas
SK Gaming
Virtus.pro
Team Liquid (Nordamerikanskt kval)
Renegades (Nordamerikanskt kval)
Order (Oceaniskt kval)
TyLoo (Asiatiskt kval)
Fnatic (Europeiskt kval)
Heroic (Europeiskt kval)
North (Europeiskt kval)
Gambit Esports (Europeiskt kval)

Farmskins Championship 2 spelas fortfarande
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..