×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Ninjas in Pyjamas bland lagen till IEM Katowice — Fnatic inbjudna till kvalet

1
IEM Katowice är på ingång och ESL har offentliggjort vilka lag som kommer att delta i den kommande upplagan av turneringen. Ninjas in Pyjamas reser direkt till Katowice, Polen, medan Fnatic får spela sig igenom det slutna kvalet.
ESL har offentliggjort vilka lag som tagit emot inbjudningar till att delta i den kommande upplagan av IEM Katowice, liksom det slutna kvalet för både Europa och Nordamerika. Turneringen kommer att ha plats för 16 lag, varav sju blivit inbjudna. Det åttonde laget kommer att bli den vinnande sidan av Farmskins Championship #2 och resterande platser går till de kvalade lagen. Från kvalen kommer fyra europeiska lag att avancera, två nordamerikanska, ett asiatiskt och ett från Australien.

Bland de lag som tagit emot direktinbjudningar till evenemanget finns helsvenska Ninjas in Pyjamas och Olof "olofmeister" Kajbjers Faze Clan. Fnatic har också en chans att ta sig till Polen, då de blivit inbjudna till det slutna kvalet som de måste spela sig igenom för att få spela under huvudturneringen. Tittarfavoriten kommer att ha hela 500 000 dollar, motsvarande cirka 4 miljoner kronor, i prispott och kommer att spelas mellan den 27 februari och 4 mars.

IEM Katowice 2018

Ninjas in Pyjamas
Astralis
Virtus.pro
G2 Esports
SK Gaming
Cloud9
Faze Clan
Europa Vinnaren av Farmskins Championship #2
Europa Europeiskt kval x4
Världen Nordamerikanskt kval x2
Kina Asiatiskt kval
Australien Australiskt kval

IEM Katowice 2018 Slutet Kval

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..