×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Sprout släpper zehN

1
Efter en tidig utgång från Eleague Major Boston 2018 har Sprout valt att göra spelarförändringar. Finska Jesse "zehN" Linjala får lämna laget och organisationen har ännu inte offentliggjort hans ersättare.
Efter att Sprout lämnade Eleague Major Boston 2018 med ynka en vinst, och tre förluster, har laget gjort förändringar. Ut åker deras finska spelare, Jesse "zehN" Linjala, som inte spelat för laget sedan majorn. Laget har trots allt haft framgång online sedan majorturneringen, då de just nu har tre raka vinster i ESEA Mountain Dew League.

Linjala har varit en del av laget sedan de fortfarande representerade PENTA Sports i mars 2017. Han har under sin tid med femman hjälpt dem till vinst i ESEA Season 24 Global Challenge samt en andraplats under den europeiska minorn vilket i sin tur gav dem en plats i PGL Major Krakow. Vem som ersätter honom är ännu inte offentliggjort, men i samtliga online-matcher har Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen ersatt sedan Atlanta.


Enligt organisationen var majorn en jobbig period för laget
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..