×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

zehN missar IEM Katowice-kvalet — NaToSaphiX hoppar in för Sprout

1
Inför det kommande IEM Katowice-kvalet har Sprout valt att spela med Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen istället för med finska Jesse "zehN" Linjala. En orsak kan vara att Linjala är på väg ut ur linan.
Efter en tidig utgång från Eleague Major Boston 2018 har tyska Sprout valt att göra spelarförändringar. Inför det kommande IEM Katowice-kvalet har laget plockat in danska Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen som femte spelare, vilket placerar Jesse "zehN" Linjala på bänken.

Enligt hltv.org har Sillassen tagit över AWP-rollen från Kevin "kRYSTAL" Amend för att han ska få chansen att fokusera mer på att leda laget. Om nyförvärvet kommer att ersätta Linjala på en permanent basis är ännu oklart, men enligt Joe "tolkienfanatic" Cardali‏ låg den finska spelarens plats i laget illa ute redan innan linan lämnade PENTA Sports. Att han fått behålla platsen i laget kan därför ha att göra med att femman var tvungna att behålla tre av Penta-spelarna för att behålla sin majorplats efter PGL Major Krakow.

Penta kommer att spela med följande lina under IEM Katowice-kvalet


Linjala nekade kommentarerna om att han är en toxic spelare på Cardalis tweet
Twitter
Hltv var först med nyheterna gällande Sillassens AWP-roll
hltv.org

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..