×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Complexity Gaming plockar in FNS, Rambo och Professor_Chaos — Slemmy går i pension

1
Efter att Alec "Slemmy" White valt att pensionera sig har Complexity Gaming valt att plocka in Pujan "FNS" Mehta för att fylla rollen som IGL. Organisationen har även kontrakterat en ny coach, Ronald "Rambo" Kim, samt Andrew "Professor_Chaos" Heintz som analytiker.
Alec "Slemmy" White har gått i pension till följd av Complexity Gamings val att plocka in Pujan "FNS" Mehta. Nyförvärvet har stått utan kontrakt sedan Counter Logic Gaming valde att stänga ner sin herrdivision i Counter-Strike: Global Offensive. Mehta tar över rollen som in-game ledare för Complexity.

I samband med förvärvet av Mehta har organisationen plockat in 1.6-veteranen Ronald "Rambo" Kim som coach. Han har tidigare varit en del av Complexity och har nyligen kommit tillbaka till USA efter en tid i Asien, där han coachade bland andra MVP Project. Kim kommer dock inte stå ensam då Andrew "Professor_Chaos" Heintz blivit kontrakterad som lagets analytiker. Heintz har tidigare agerat coach för både Splyce och NRG Esports.


Laget kommer att debutera under Starseries i-League CS:GO Season 4-kvalet
complexitygaming.com
2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..