×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Faze Clan till majorfinal för första gången — besegrar Na`Vi med 2-0

1
Stjärnlaget Faze Clan klev in i Eleague Major Boston som en av förhandsfavoriterna till att ta hem hela turneringen. Nu är laget bara en vinst ifrån att leva upp till förväntningarna. Under lördagskvällen besegrade Faze den rysk-ukrainska femman i Natus Vincere och är därmed klara för söndagens majorfinal.
Natus Vincere har överträffat förväntningarna under Eleague Major Boston. Inte nog med att de säkrade en "Legends"-plats. Laget tog sig dessutom hela vägen fram till lördagens semifinaler. Väl där väntade dock tuffast möjliga motstånd, de europeiska stjärnorna i Faze Clan. Och det var just Faze Clan som öppnade matchen klart bäst, det spelandes som det försvarande laget på Inferno. Nio rundor in i kartan hade Olof "olofmeister" Kajbjer och hans lagkamrater säkrat en övertygande 8-1-ledning. Ledning höll sig sedan genom hela kartan som, trots att den första halvan slutade med jämna 8-7, gick till Faze Clan med segersiffrorna 16-9.


På matchens andra karta, Mirage, var det ett försvarande Na`Vi som stod för den starkare öppningen. Men så sakteligen kunde ändå Faze Clan arbeta sig in i matchen och kunde efter den andra halvan konstatera att finalplatsen var inom räckhåll. Halvan slutade nämligen med en 10-5-ledning för Faze Clan. Efter sidbytet behövde Na`Vi visa prov på ett riktigt starkt anfallsspel om de skulle ha en chans att ta matchen till en tredje, direkt avgörande karta. Så kom det dock inte att bli. Faze Clan, med en storspelande Nikola "NiKo" Kovač, visade varför de förtjänar en finalplats och vann slutligen kartan med 16-7. Det blir med andra ord svenskt deltagande i morgondagens majorfinal.

Resultat, Semifinal 1


Faze Clan möter vinnarna av semifinalen mellan SK Gaming och Cloud9 i söndagens final

Artikelbild: Eleague

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..