×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

StarSeries

Fnatic bland de inbjudna lagen till Starseries i-League CS:GO Season 4

0
Starladder har offentliggjort vilka lag som blivit inbjudna till den kommande säsongen av Starseries i-League CS:GO. Bland lagen som står klara för den fjärde upplagan finns Fnatic, Faze Clan och SK Gaming.
I ett pressmeddelande offentliggjorde Starladder vilka lag som tagit emot direktinbjudningar till Starladder i-League Starseries, som nu går under namnet Starseries i-League CS:GO, fjärde säsong. Inför den kommande säsongen har arrangörerna valt att endast bjuda in tio lag, istället för tidigare elva, vilket innebär att hela sex lag kommer att få chansen att kvalificera sig till evenemanget. Två lag har sedan tidigare stått klara för den kommande säsongen, nämligen TyLoo och MVP Project som toppade det asiatiska kvalet.

Totalt 300 000 dollar, motsvarande cirka 2,4 miljoner kronor, står på spel när 16 lag samlas i jakten på säsongens titel. Bland de som kommer att göra de asiatiska lagen sällskap i Kiev, Ukraina, finns svenska Fnatic, Faze Clan och de brasilianska jättarna i SK Gaming. Den första omgången av eventet kommer att spelas via ett swiss-format, bäst av tre kartor, med start den 17 februari. Evenemanget pågår till och med den 25 februari, det vill säga under nio dagar.

Deltagande lag i Starseries i-League CS:GO Season 4

Fnatic
SK Gaming
Cloud9
Astralis
G2 Esports
Virtus.pro
Gambit Esports
Natus Vincere
Faze Clan
Mousesports
Europa Europeiskt kval x2
Världen Amerikanskt kval x2
TyLoo (asiatiskt kval)
MVP Project (asiatiskt kval)

Det offentliga uttalandet
starladder.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..