×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

StarSeries

Starladder i-League återvänder med en fjärde säsong

1
Under andra halvan av februari har det åter blivit dags för världseliten att bege sig till Kiev Cybersports Arena, detta för att tävla i den fjärde säsongen av Starladder i-League. Totalt står 300 000 dollar på spel.
Den nya säsongen av turneringen, som presenterades i ett pressmeddelande under onsdagen, har plats för 16 stycken deltagande lag. En majoritet av dessa, närmare bestämt elva stycken, kommer att få en direkt inbjudan till turneringen medan resterande fem utses genom olika regionala kval. Det första kvalet att avgöras, som redan har dragit igång, är det asiatiska och rymmer bland andra välbekanta Tyloo.

När det kommer till inbjudningar har inga sådana offentliggjorts än, men det är väl knappast någon högoddsare att förra säsongens vinnare - Faze Clan - kommer att finnas med där. Det återstår dock att se om NiP, som vann den andra säsongen av turneringen, får någon ny inbjudan. Senast slutade laget på en delad nionde- till elfteplats.

Turneringen, med 300 000 dollar i prispotten, inleds med ett Swiss-gruppspel
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..