×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Eleague

Vega seglar förbi North och QB Fire krossar Virtus.pro i Eleague Major Boston

1
Det blev en spännande start på helgens "New Legends Stage" där åtta lag ska avancera till nästa steg av Eleague Major Boston. Vega Squadron spelade omkull North på Overpass med 16-10 och Quantum Bellator Fire fullkomligt krossade Virtus.pro på Cache med 16-3.
Det började minst sagt bra för den ryska skvadronen när de ställdes mot North i den inledande matchen av Eleague Major Bostons "New Legends Stage". Matchen utspelade sig på Overpass, där det danska laget säkrade den första pistolrundan som anfallare tack vare en 1vs3-clutch från Valdemar "valde" Vangså. Trots detta var det Vega Squadron som snabbt tog kontrollen och det var först när det stod 6-3 som North vaknade till. Den första halvan slutade 8-7 till Vega. Fyra snabba frags i den andra pistolrundan från Pavel "hutji" Lashkov gav ryssarna en fortsatt ledning. Under den andra halvan lyckades Mathias "MSL" Lauridsen och hans lagkamrater bara säkra tre rundor innan Vega stängde kartan med 16-10.

Dagens andra match tog plats på Cache, där Virtus.pro stod chanslösa mot Quantum Bellator Fire redan från start där Aurimas "Kvik" Kvakšys inte bara fick tre frags utan även lyckades stoppa Janusz "Snax" Pogorzelski från att desarmera bomben. Sex rundor in hade den polska plogen fortfarande inte lyckats göra avtryck på resultattavlan och vid halvtid stod det 12-3 till det ryska laget och Virtus.pros ynka tre avtryck var inga djupa sådana. QB Fire fortsatte att dominera in på andra halvan där Kvakšys än en gång briljerade i pistolrundan med tre frags. Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski och hans lagkamrater lyckades inte säkra en enda runda under andra halvan och QB Fire kunde säkra sin första vinst, med 16-3.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..