×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

bondik tillbaka i Hellraisers — FejtZ får lämna

1
Hellraisers har valt att ta tillbaka Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk till startfemman efter att de lånat ut den ukrainska spelaren till Tyloo. Han ersätter estländska Kristjan "FejtZ" Allsaar, som agerat inhoppare under ett antal turneringar, i truppen.
Efter ett par månader på lån är nu Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk tillbaka i Hellraisers startfemma. Han kommer att ersätta Kristjan "FejtZ" Allsaar som agerat inhoppare under de senaste två månaderna och hjälpt laget till vinst i FCDB Cup, en tredjeplats under Starladder i-League Invitational #2 samt en delad femteplats under ESL Pro League-finalerna. Enligt lagkaptenen, Kirill "ANGE1" Karasiow, togs beslutet då laget inte haft möjligheten att ge Allsaar de roller där den estländska spelaren kan skina.

Nеchуроrchuk placerades på Hellraisers bänk i augusti för att kort därefter bli lånad till kinesiska Tyloo. Under sin tid på lån deltog han i Epicenters Wildcard-turnering, Starladder Invitational, ROG Masters samt den asiatiska minorn. Den senare skickade laget vidare till Eleague Major Boston, men de tvingades dra sig ur turneringen på grund av visumproblematik.


Karasiow uppmanar lag som behöver en duktig spelare att överväga Allsaar
hellraisers.pro

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..