×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Tyloo lånar bondik från Hellraisers

1
Tyloo har plockat in den tidigare Hellraisers-spelaren Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk på lån. Den ukrainska spelaren ersätter Huang "HZ" Zhen, som lämnade laget kort efter IEM Oakland-kvalet. Nеchуроrchuk kommer spela för laget under Epicenter 2017 samt Starladder i-league Invitational Shanghai.
Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk hamnade på förflyttningslistan för Hellraisers efter sommarens spelarsemester, då för att göra plats för Özgür "woxic" Eker och Issa "ISSAA" Murad. Efter mer än en månad på bänken står det nu klart att den 24-årige ukrainaren kommer lånas till Tyloo.

Nyheterna kommer bara kort efter att det asiatiska laget åkte ut tidigt under det europeiska IEM Oakland-kvalet vilket uppges vara en av orsakerna till att Huang "HZ" Zhen lämnade sin plats i laget. Nu ersätts Zhen av Nеchуроrchuk, som redan är på plats i Polen för att bootcampa med laget inför dess två kommande turneringar. Han väntas spela för laget under Epicenter 2017 samt Starladder i-league Invitational Shanghai.


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..