×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Tyloo missar majorturneringen — Flash kan ersätta

1
Kinesiska Tyloo, tvåor i det asiatiska kvalet till Eleague Major Boston, har tvingats dra sig ur den kommande storturneringen. Det står klart sedan en av lagets spelare blivit nekad inresevisum till USA.
Det skulle bli Tyloos första majorturnering någonsin, men nu blir det inget deltagande för det huvudsakligen kinesiska laget. Lagets indonesiske spelare Hansel "BnTeT" Ferdinand har blivit nekad inresevisum och kan därmed inte delta i turneringen, något som helt sonika har fått Tyloo att ställa in sitt deltagande.

Ersättare ska nu utses från den asiatiska minorturneringen och uppgifter gör gällande att det är treorna i kvalet, Flash Gaming, som ligger närmast till hands. De skulle i sådana fall göra Renegades sällskap som representanter för sin region, detta samtidigt som de tvingas spela med de båda bänkade spelarna Kunhua "LOVEYY" Bai och Qifang "Karsa-" Su. Detta på grund av reglerna kring spelarfemmor satta av Valve gällande just majorturneringar.

Förhandlingar med den före detta coachen Luis “Peacemaker” Tadeu, som tänktes ersätta Ferdinand, brakade samman
Jarek “DeKay” Lewis

KunHua "LOVEYY" Bai och Andrew "kaze" Khong ska ha fått sina visumansökningar godkända
HLTV

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..