×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Astralis bekräftar devices comeback — dupreeh fortsätter som AWP:er

2
Inte nog med att Astralis nu bekräftat Nicolai "device" Reedtz comeback i laget, utan Peter "dupreeh" Rothmann har även offentliggjort att han tar över AWP-rollen på heltid framöver.
I måndags offentliggjorde Nicolai "device" Reedtz att han är tillbaka i Astralis. Nu har organisationen bekräftat nyheterna efter att de postat en video via Twitter där Reedtz förklarar att det varit tufft på bänken samt att han ser fram emot att spela igen under Eleague Major Boston 2018.

Kort därefter deltog Peter "dupreeh" Rothmann i en sändning av den danska podcastkanalen 1tap, där han förklarade hur läget stod till inom laget. Den danska spelaren förklarade att han kommer att fortsätta som AWP:er för laget och Reedtz flyttas till en lurker-position. Detta är en roll som den nu återvändande spelaren inte haft sedan 2016, då han tog på sig att bli huvudsniper för laget, men han har enligt Rothmann velat gå tillbaka till sina rötter.


Reedtz berättar om den tuffa tiden på bänken
Twitter
Enligt Rothmann skulle nyheterna kring rollbytet vara en hemlighet tills majorn började
Soundcloud (danska)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..