×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Danmark

device tillbaka i Astralis

2
Astralis har spelat utan Nicolai "device" Reedtz sedan IEM Oakland 2017, men nu ser det ut som att den danska spelaren är tillbaka på banan. Han offentliggjorde sin comeback via Instagram, samt hans flickväns Twitter, i tid för Eleague Major Boston.
Efter en längre tid på skadebänken är nu Nicolai "device" Reedtz tillbaka i danska Astralis. Han annonserade nyheterna via sin personliga Instagram-story under måndagen, där han la upp en bild med texten "gissa vem som är tillbaka". Att det handlar om att han är tillbaka i startfemman stärks av att Emilia Hult under helgen besvarade en Twitter-användares kommentar med att Reedtz, som bor i Sverige tillsammans med Hult, för tillfället är i Danmark för att träna med laget.

Reedtz avslutade 2017 på sjukbädden efter att han tvingades lämna IEM Oakland i USA tidigt på grund av sjukdom. Hans tillstånd blev inte bättre efter det, då han missade både Blast Pro Series, ESL Pro League-finalerna och ECS-finalerna i Cancun, Mexiko. Han kunde heller inte spela för Astralis online under denna period. Organisationen gick tidigt ut med att de inte visste om den danska spelaren skulle kunna spela under Eleague Major Boston, som går av stapeln med majorkvalet på fredag, men det ser nu ut som att han tillfrisknat i tid för turneringen.

Fansen var glada över att se honom tillbaka
Reddit
Reedtz flickvän hintade om nyheterna via sin Twitter
Twitter

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..