×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Sjukdom hindrar device från att spela — Pimp och dennis hoppar in i Astralis

4
Nicolai "device" Reedtz kommer inte kunna spela för Astralis under dess kommande matcher i ECS samt under Blast Pro Series på grund av sjukdom. Jacob "Pimp" Winneche ersätter den danska spelaren under ECS medan svenska Dennis "dennis" Edman ställer upp för laget under Blast.
Astralis tvingas spela utan sin stjärna, Nicolai "dev1ce" Reedtz, under dess kommande matcher. Detta eftersom den danska spelaren ännu inte tillfrisknat efter att han tvingades lämna IEM Oakland förra veckan. Detta innebär att han inte kommer få chansen att spela på hemmaplan under Blast Pro Series samt under de kommande matcherna i den fjärde ECS-säsongen.

Organisationen offentliggjorde under onsdagen att Jacob "Pimp" Winneche kommer att spela för laget i ECS. För Blast Pro Series har laget valt att sträcka sig till Sverige, för att plocka in Dennis "dennis" Edman. Astralis understryker att Edmans kontrakt med Godsent fortfarande är intakt, men avslöjar också att den svenska spelaren är i kontakt med både europeiska och amerikanska organisationer. När Reedtz är tillbaka i laget är ännu okänt då han under de kommande veckorna kommer att genomgå ett flertal tester.

Astralis fullständiga uttalande kring situationen
Facebook

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..