×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Eleague

Flash ersätter Tyloo under Eleague Major Boston

1
Det står nu klart att Tyloo kommer att ersättas av Flash Gaming inför den stundande majorn. Laget kom på tredjeplats under den asiatiska minorn och är därför näst på tur att ta över majorkvalplatsen.
Eleague har offentliggjort att Tyloo ersätts av Flash Gaming under det kommande majorkvalet inför Eleague Major Boston 2018. Flash plockade en tredjeplats under den asiatiska minorturneringen och var därför nästa lag i kö att ersätta ett eventuellt avhopp från den asiatiska sidan.

Arrangörernas regelverk tvingar dock ersättarna att spela med samma femma som de deltog i minorn med, trots att de sedan dess gjort spelarbyten. Detta innebär att Qifang "Karsa-" Su och Kunhua "LOVEYY" Bai kommer att spela istället för WeiJia "INNOPY" Guo samt Zhe "Ayeon" Yang.

Nyheterna offentliggjordes via sociala medier
Twitter

Artikelbild: hltv.org

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..