×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Eleague

Flash ersätter Tyloo under Eleague Major Boston

1
Det står nu klart att Tyloo kommer att ersättas av Flash Gaming inför den stundande majorn. Laget kom på tredjeplats under den asiatiska minorn och är därför näst på tur att ta över majorkvalplatsen.
Eleague har offentliggjort att Tyloo ersätts av Flash Gaming under det kommande majorkvalet inför Eleague Major Boston 2018. Flash plockade en tredjeplats under den asiatiska minorturneringen och var därför nästa lag i kö att ersätta ett eventuellt avhopp från den asiatiska sidan.

Arrangörernas regelverk tvingar dock ersättarna att spela med samma femma som de deltog i minorn med, trots att de sedan dess gjort spelarbyten. Detta innebär att Qifang "Karsa-" Su och Kunhua "LOVEYY" Bai kommer att spela istället för WeiJia "INNOPY" Guo samt Zhe "Ayeon" Yang.

Nyheterna offentliggjordes via sociala medier
Twitter

Artikelbild: hltv.org
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..