×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Faze Clan säkrar slutspel — möter Fnatic i semifinal

1
Under sista gruppavgörandet lyckades Olof “olofmeister” Kajbjer och hans Faze Clan besegra amerikanska Cloud9 för att säkra en plats i semifinalen mot de tidigare lagkamraterna i Fnatic.
Lagen inför semifinalen är nu fastställda och en ytterligare svensk, i form av Olof "olofmeister" Kajbjer, har lyckas ta sig till slutetapperna av ECS-finalerna. Matchen mot Cloud9 hade sin början i lagets kartval Mirage där de trappade upp tempot från föregående matcher och noterade det magiska antalet rundor, elva, innan de gick över som anfallare. Genom storspel från just Kajbjer tryckte de tillbaka amerikanerna till deras egna kartval, Overpass.

Fördelaktigt för Faze Clan hade hemmaplanen på Mirage öppnat portarna till spelarnas individuella prestationer som på Overpass skapade ett rejält övertag. Första halvan spelades igen som försvarare och hade, likt tidigare, ett intressant skede; européerna spelade hem elva rundor inför andra halvan. Amerikanerna gjorde ett sista försök där det till en början såg ut att gå vägen, innan samtliga spelare i Faze hittade en lösning och knöt ihop säcken med 16-11.

Semifinalerna drar igång under dagen där Fnatic och Faze drabbas samman klockan 18:15. För mer information kring eventet kan ni bege er till vår tittarguide.

Avgörande, Grupp B


Semifinal #1


Semifinal #2

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..