×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Tittarguide: ECS Season 4-finalerna

1
Det har blivit dags för årets sista stora turnering, ECS-finalerna i mexikanska Cancun. Åtta lag gör upp om en prispott på drygt 6,3 miljoner kronor under tre dagar av intensiv CS:GO-action.
2017 närmar sig sitt slut, men innan det har blivit dags att summera det gångna CS:GO-året ska den fjärde säsongen av Esports Championship Series få sitt avgörande. Åtta lag, däribland svenska Fnatic och ESL Pro League-finalisterna Faze Clan, finns på plats på Mexikos östkust, i staden Cancun, för att göra upp om titeln.

Upplägg och schema

Turneringen i Cancun är uppdelad i ett gruppspel och ett slutspel. Gruppspelet består av två stycken grupper, som avgörs med hjälp av GSL-formatet. De inledande matcherna, inklusive vinnarmatcherna, spelas i formatet bäst av en karta. De matcher där ett lag elimineras från matcherna avgörs samtliga i formatet bäst av tre kartor. De två bästa lagen i vardera grupp går sedan vidare till slutspel.

Slutspelet består av ett enkelt slutspelsträd och inleds med semifinaler. Dessa spelas, precis som turneringsfinalen, i formatet bästa av tre kartor.

Fredag, 15 december

Group A



Group B


Lördag, 16 december

Group A


Grupp B


Söndag, 17 december

Prisfördelning

Prispotten för ECS-finalerna ligger på 750 000 dollar, motsvarande drygt 6,3 miljoner kronor. Det är cirka 800 000 kronor mer än under finalerna för den tredje säsongen. Hur säsongens prispott fördelas är i skrivande stund inte klart. Värt att notera är dock att förra säsongens vinnare, SK Gaming, vände hemåt med 250 000 dollar på fickan. Detta motsvarade nästan 38 procent av den totala prispotten.

Sändningsteam

Det blir stjärnfyllt även i rutan då ECS-finalerna avgörs. Sändningarna leds av den publikkära britten Alex "Machine" Richardson som vid sin sida kommer att ha namn som Janko "YNk" Paunović och den före detta Cloud9-spelaren Jordan "n0thing" Gilbert i egenskap av experter.

Bland kommentatorerna syns Faceit-duon Daniel "ddk" Kapadia och James "JZFB" Bardolph, samt radarparet Henry "HenryG" Greer och Matthew "Sadokist" Trivett.

Sändningsteam

Storbritannien Alex "Machine" Richardson (Värd)

Storbritannien Pala "Mantrousse" Gilroy Sen(Scenvärd)

Serbien Janko "YNk" Paunović (Analytiker)
USA Jason "moses" O'Toole (Kommentator)
Finland Tomi "lurppis" Kovanen(Analytiker)
USA Jordan "n0thing" Gilbert(Analytiker)

Storbritannien Henry "HenryG" Greer (Kommentator)
Kanada Matthew "Sadokist" Trivett (Kommentator)
Storbritannien Daniel "ddk" Kapadia (Kommentator)
Storbritannien James "JZFB" Bardolph (Kommentator)

Sändningarna visas, i sin helhet, på Faceits Youtube-kanal, youtube.com/faceit.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..