×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Seed sluter upp med nystartade Sprout

1
Tre av de tidigare Penta Sports-spelarna står nu, tillsammans med Denis "denis" Howell och Tiimo "Spiidi" Richter, klara för den nystartade organisationen Sprout. Femman håller en plats i kvalet till Eleague Major Boston nästa år.
I oktober lämnade de kvarvarande medlemmarna i PENTA Sports organisationen för att söka ett nytt hem. Trion som fortsatte tillsammans bestod av Kevin "kRYSTAL" Amend, Paweł "innocent" Mocek och finska Jesse "zehN" Linjala. Tillsammans med Denis "denis" Howell, som släpptes från Mousesports tidigare i år, samt lagets inhoppare Tiimo "Spiidi" Richter startade då de tidigare Penta-spelarna laget Seed.

Nu har femman gått ut med att de funnit ett nytt hem hos den nystartade organisationen Sprout. I samband med nyheterna stod det även klart att Sprout betalt en okänd summa till Mousesports, för att köpa upp Richters kontrakt. Den till mestadels tyska femman kommer att coachas av Tobias "tow b" Herberhold och håller en plats i det stundande majorkvalet för Eleague Major Boston.


Nyheterna offentliggjordes via sociala medier
Twitter
Organisationen hyllades för den tillhörande videon

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..