×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Penta släpper trio — mister majorkvalplats

1
Penta Sports har släppt sina kvarstående tre spelare. Kevin "kRYSTAL" Amend, Jesse "zehN" Linjala och Paweł "innocent" Mocek väntas fortsätta spela tillsammans under namnet Seed samt har med sig en majorkvalplats till nästa organisation i bagaget.
PENTA Sports har inte haft ett fullt startfält sedan Miikka "suNny" Kemppi gick till Mousesports och Kevin "HS" Tarn stod klar för Optic Gaming. Organisationen förlorade ännu en profil när lagets coach, Niko "naSu" Kovanen, gick till Godsent under gårdagen. Som följd har de nu valt att släppa resterande trio som, om de håller ihop, har en majorkvalplats med sig.

Laget bestående av Kevin "kRYSTAL" Amend, Jesse "zehN" Linjala och polska Paweł "innocent" Mocek väntas spela under namnet Seed i väntan på andra möjligheter. Sedan Kemppi och Tarn lämnade femman har tidigare Mousesports-medlemmarna Tiimo "Spiidi" Richter och Denis "denis" Howell agerat inhoppare. Det är dock inte klart om dessa kommer fortsätta vara en del av Seed, då Richter fortfarande är under kontrakt med sin tidigare organisation.


Mocek hintade om en färdig femma samt ny organisation.
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..