×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Ares offentliggör flera damturneringar under 2018 — seriefinal i Qatar

1
Alpha Republic of Esport, förkortat Ares, offentliggjorde under måndagskvällen en ny serie av turneringar exklusivt för damer. Turneringsserien kommer att ha en total prispott på ungefär 440 400 kronor med finalerna på plats i Qatar.
Kort efter att Ares Esport offentliggjort sitt nya lag i Counter-Strike: Global Offensive, Alpha Republic of Esport Female, så offentliggjorde organisationen att de kommer att fortsätta satsa på kvinnliga spelare genom att hålla i flertalet turneringar under det kommande året.Sammanlagt fem LAN-turneringar kommer att hållas i den franska organisationens nya serie som går under namnet 'Counter-Strike Women's Tournament'.

Serien kommer att börja med fyra offline-turneringar med 8 000 dollar, motsvarande cirka 67 800 kronor, i prispott per tillfälle. Varje turneringstillfälle kommer att husera 16 lag som inte bara kämpar om en del av prispotten, utan även om en plats i finalturneringen. Lagens resultat kommer att räknas till ett rankingsystem där de åtta toppande lagen säkrar en plats i finalerna som kommer att spelas från Qatar med hela 20 000 dollar, motsvarande cirka 169 400 kronor, i prispott. Allt som allt så kommer damlag från olika delar av världen att slåss om en totalpott på 52 000 dollar, motsvarande ungefär 440 400 svenska riksdaler, samt säsongstiteln.

Ares Esport offentliggjorde nyheterna via en Youtube-video

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..