×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Ares Esport plockar upp ex-London Conspiracy

1
Alpha Republic of Esport, eller Ares, har plockat upp ett nytt lag i form av fem ryska damer. Laget, som tidigare spelat under London Conspiracys fana, väntas representera den franska organisationen under det kommande året.
I september detta år lämnade Darya "dshq" Mishutina och hennes ryska lagkamrater London Conspiracy Female efter ungefär sex månader under organisationens fana. Nu står det klart att fyra av dess spelare blivit en del av Alpha Republic of Esport Female. Lagets sista spelare är Viktoria "tory" Kazieva, som ersätter Kristina "Bloody Elf" Galichenko i femman.

"När vi förlorade organisationen [London Conspiracy] så förlorade vi motivationen till allt. Detta innebär att våra senaste resultat varit avskyvärda. Vi övervägde att sluta spela helt och hållet, för utan support är det väldigt svårt att fortsätta. En dag fick jag ett svar från Ares och det var en vändning för oss. Supporten som Ares erbjöd oss, har ingen tidigare erbjudit. Tillsammans med Ares fick vårt lag ny motivation till att växa, spela och bli bättre. För att vara ärlig så kan vi fortfarande inte tro att detta hänt oss, vi är så oerhört glada över att organisationen ger oss en sådan chans. Allt som allt så har vår lycka ingen gräns, låt oss se var det tar oss 2018", berättar Mishutina för Fragbite.

Laget, utan Kazieva, lyckades under halvåret under London Conspiracy bli ett av världens toppande damlag. Under det gångna året har de säkrat andraplatser under både Copenhagen Games och ESU Masters, efter att ha fallit i båda turneringsfinalerna mot Dynasty Gaming.


Ares Esport välkomnade sitt nya lag
Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..