×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Fnatic skickar hem Astralis och säkrar slutspel — Faze toppar gula gruppen

2
Andra dagen på ESL Pro League-finalerna började sannerligen bra för svenskarna. Efter att gula gruppen blivit färdigspelad stod samtliga svenskar i gruppen med varsin biljett till slutspelen som drar igång på fredag.
Under gårdagen spelade Fnatic till sig en högre plats i grupp gul som fick agera som ett mindre bollplank. Dagens första, och till viss del tidiga, match mot Team Liquid såg ut att bädda för en knackig väg mot slutspel när det drogs till övertid. Lyckligtvis räknas en vinst som en vinst och matchen som resulterade i en övertidsvinst förblev ett minne blott. Svenskarna fortsatte istället och rustade upp sig inför matchen mot Astralis där Freddy "KRiMZ" Johansson kom att ha en central roll.


Elva rundor, likt mönstret som sker under gruppspelsmatcher, noterades på den anfallande sidan av Inferno i Fnatics favör innan de tog sig an den motsatta sidan. Åtta rundor senare hade Fnatic stängt ute danskarna med 16-7 och genom ett stabilt försvar lagt vantarna på slutspelsplatsen.


Tillsammans med Olof "olofmeister" Kajbjer från Faze Clan är alla svenskar från den gula gruppen redo att gå in i slutspelet. Fnatic spelar sin nästa match i slutspelet som börjar på fredag medan FaZe Clan dyker upp först lördag då de gått direkt till semifinal. Dagen är inte helt slut än då Ninjas in Pyjamas fortfarande försöker säkra sin slutspelsplats i den röda gruppen.

Samtliga matcher, resultat och information
Fragbite

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..