×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Dreamhack Open

Fnatic missar Dreamhack Winter — tyska BIG ersätter

1
Svenska fnatic missar Dreamhack Winter-turneringen, anledningen tycks vara på grund av att Freddy "KRiMZ" Johansson har personliga problem som hindrar honom från att deltaga. Dreamhack väljer att ersätta svenskarna med det tyska laget BIG.
Den kommande turneringen på Dreamhack Winter har drabbats av ett avhopp. Det är svenska Fnatic som väljer att stå över turneringen på grund av schemarelaterade problem men även personliga angelägenheter hos en av spelarna. Detta resulterar även att laget kommer att få spela med en ersättare under det kommande WESG europeiska- och östeuropeiska finalerna.

Ersättaren för svenskarna är det tyska laget BIG, som senast sågs spela under ESWC, där de lyckades ta sig ända till finalen men fick nöja sig med en andraplats efter att ha förlorat mot LDLC.
BIG gör bland andra Natus Vincere och Envyus sällskap i turneringen
Liquipedia

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..