×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Dreamhack Open

Dreamhack offentliggör detaljer för Dreamhack Winter-kvalet

1
Vintern är nära och där med även Dreamhack Open Winter. Nu har arrangörerna offentliggjort närmare detaljer kring kvalprocessen vilken kommer skicka två lag vidare till huvudturneringen i Jönköping, Sverige.
Dreamhack har offentliggjort de första detaljerna kring Dreamhack Open Winter-kvalet. Två platser står på spel med en som går till det vinnande laget i det europeiska regionkvalet och den andra går till det nordamerikanska vinnarlaget. De öppna kvalen kommer hållas den 11 november och var region har plats för 512 deltagande lag. I båda regionerna kommer de åtta toppande lagen avancera till den slutna portionen, där de kommer ställas mot åtta inbjudna lag via ett enkelt slutspelsträd.

Huvudturneringen kommer ta plats på Elmia i Jönköping, Sverige, med åtta deltagande lag. Två av platserna kommer, som tidigare nämnts, tas av två kvalade lag och resterande sex kommer fyllas av inbjudna lag. Turneringen kommer pågå mellan den 1-3 december och har 100 000 dollar, motsvarande ungefär 810 000 svenska kronor, i prispott.


Lag kan redan nu registrera sig till det öppna kvalet
open.dreamhack.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..