×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Faze ställs mot Tyloo i första wildcard-matchen — Liquid möter Vega Squadron

1
Det står nu klart vilka lag som möter vilka i wildcard-turneringen som inleder Epicenter. Faze Clan ställs mot Tyloo och Team Liquid möter Vega Squadron.
Epic Esports Events har offentliggjort vilka lag som möter vilka i den inledande wildcard-turneringen som kommer skicka två lag vidare till Epicenters huvudturnering. På måndag kommer fyra lag, som tagit sig dit via diverse regionkval, mötas i jakten på turneringsplatserna. Huvudturneringen kommer spelas fram till den 29 oktober med en summa på 500 000 dollar, motsvarande cirka 4,1 miljoner kronor, i prispott.

Faze Clan med svenska Olof "olofmeister" Kajbjer kommer ställas mot Tyloo i den första matchen. Det kinesiska laget är det enda som mottagit en direktinbjudan, då det inte hölls något asiatiskt regionkval till wildcard-turneringen. I den andra matchen tar sig Team Liquid an Vega Squadron. Båda matcherna kommer spelas via formatet bäst av tre kartor.

Måndag, 23 oktober

Faze Clan vs. Tyloo
Team Liquid vs. Vega Squadron

Närmare detaljer kring lagens väg till wildcard-turnerringen
epicenter.gg

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..