×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Ryssland

Faze klara för Epicenters wildcard-turnering — slog NiP på två kartor

1
Två kartor tog det för Faze Clan att slå NiP Gaming i den europeiska kvalfinalen för Epicenters wildcard-turnering. Laget är det första som står klart för turneringen och nu ska resterande regionkval avgöras.
Faze Clan är det första laget som säkrat en plats i wildcard-turneringen som kommer spelas inför Epicenter. Laget ställdes mot svenskarna i Ninjas in Pyjamas i kvalfinalen under gårdagen, där de vann efter två spelade kartor. Det var dock inte en lätt kvalfinal för den europeiska femman då den första kartan gick till övertid, 19-15.

Olof "olofmeister" Kajbjers lag slog bland andra Heroic på vägen till kvalfinalen, där ninjorna blev den sista bossen. Nu står de klara för wildcard-turneringen som kommer spelas i Sankt Petersburg, Ryssland, den 23 oktober. Där kommer de möta ett lag från det amerikanska kvalet, ett från CIS-kvalet samt ett från det asiatiska kvalet. De två toppande lagen avancerar i sin tur till huvudturneringen.


Snart ska samtliga lag för wildcard-turneringen vara klara.
Liquidpedia
De deltagande lagen samt prispott för huvudturneringen.
Liquidpedia

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..