×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Europa

suNny hittar nytt hem i Mousesports

1
Efter att Christian "loWel" Antoran avgått från Mousesports valde organisationen kvickt att söka efter deras sista spelare. Det visade sig att spekulationerna var sanna då den finska stjärnan Miikka "suNny" Kemppi presenterades idag i ett officiellt uttalande.
Med spekulationerna som funnits uppe på sociala medier var det endast en tidsfråga innan Miikka "suNny" Kemppi skulle förklaras spelklar för den tyska organisationen. Det tuffa gruppspelet på PGL Major Krakow skickade ut en ond cirkel i laget som eliminerades från årets sista major utan att greppa om den önskade ”Legends”-statusen.

Mousesports var ivriga att finna lycka genom att snabbt vidta åtgärder för att lösa deras problem när Christian "loWel" Antoran lämnade kvartetten. En hel del ögonbryn höjdes när Kemppi visade upp goda prestationer under årets Major med en 1.21-rating, trots att laget åkte ur gruppfasen med 1-3 i kartor.

Den tyska organisationen har idag tillkännagett förvärvet av den finska spelaren, som gjorde följande uttalanden kring transfern.

"Jag vill spela för troféer med det här laget och jag gör vill göra allt för att uppnå det. Vi letar efter stabil framgång, det är det viktigaste målet just nu. Vi kan bara göra det med tid och hårt arbete men med spelarna och stödet från organisationen, är jag verkligen övertygad om att detta lag kan gå långt ihop", kommenterade nyförvärvet via organisationens webbsida.

Mousesports

Finland Miikka "suNny" Kemppi
Tjeckien Tomáš "oskar" Šťastný
Nederländerna Chris "chrisJ" de Jong
Tyskland Denis "denis" Howell
Estland Robin "ropz" Kool

Mousesports står idag färdiga och redo med Kemppi. De förväntas träna under hela augusti för att sedan ta sig an DreamHack Masters Malmö som går av stapel den 30 augusti.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..