×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Epsilon bänkar smooya — väntas satsa svenskt igen

1
Epsilon Esports har bänkat Owen "smooya" Butterfield, orsaken ska vara att han inte talar svenska. Samtidigt har tre svenska spelare blivit en del av organisationens laguppställning hos ESEA.
Owen "smooya" Butterfield har varit en del av Epsilon sedan juni detta år och har bland annat hjälpt laget till förstaplatsen under Gfinity Elite Series första säsong. Nu har organisationen valt att bänka britten, detta offentliggjorde spelaren själv via Twitter. Enligt Butterfield blev han bänkad för att han inte talade svenska.

I samband med nyheterna gick David "Jayzwalkingz" Kempner, Kevin "kevzy" Nilsson och Gustav "ZINKEN" Björk med i lagets laguppställning hos ESEA. Organisationen har ännu inte offentliggjort om de kommer satsa på en svensk femma, men nyheterna väntas komma inom kort då de har ett fullspäckat schema framför sig.


Butterfield menar att problematiken började redan när Godsent köpte upp Fredrik "freddieb" Buö.
Twitlonger

I och med nyheterna består Epsilon endast av tre aktiva spelare.



Artikelbild: Gfinity

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..