×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Epsilon tillbaka på fem — atter utelämnad

1
Epsilon eSports har förlorat tre spelare på kort tid, men är äntligen tillbaka med en full laguppställning. Bland nyförvärven finnes inte Simon "atter" Atterstam, utan bland andra Endpoint-spelaren Owen "smooya" Butterfield.
Epsilon eSports har varit lidande sedan organisationen sålde William "draken" Sundin och. vad som offentliggjordes under gårdagen, Fredrik "REZ" Sterner. De valde även att säga farväl till det norska stjärnskottet Karl-William "kalle" Haraldsen samt lät Simon "atter" Atterstam provspela.

Nu är laget äntligen tillbaka med en full femma och denna gång har organisationen valt att gå internationellt. Atterstam, som började provspela för Epsilon innan Copenhagen Games 2017, är inte en av nyförvärven utan har tvingats lämna laget.

De nya spelarna är det rumänska stjärnskottet Cosmin-Mihai "cosmeeeN" Butuc, som tidigare setts spela under Nexus fana, och André "BARBARR" Möllers tidigare lagkamrat Lasse "maeVe" Elgaard. Femman kompletteras av den tidigare Endpoint-spelaren Owen "smooya" Butterfield som var hetast under debutmatchen i ESEA Premier, som de vann 16-8 över Planetkey, tidigare idag med 22 frags.

"Jag vill tacka Nexus Gaming för all support. Utan dem tror jag inte att jag hade kunnat nå så här högt. För ett par dagar sedan frågade BARBARR om jag var villig att bli en del av Epsilon. Jag trodde det var en dröm, men efter att jag kollat så det var på riktigt tackade jag gladligen ja. Jag skulle vilja tacka Epsilon eSports och deras sponsorer för denna möjlighet. Jag hoppas att jag kan göra min familj, mina vänner och mina rumänska fans stolta", kommenterade Butuc via organisationens webbsida.

Epsilon eSports

Sverige André "BARBARR" Möller
Sverige Fredrik "freddieb" Buö
Danmark Lasse "maeVe" Elgaard
Rumanien Cosmin-Mihai "cosmeeeN" Butuc
Storbritannien Owen "smooya" Butterfield

Sverige Jonatan "Devilwalk" Lundberg (Coach)

Lagets nästa match i ESEA Premier väntas spelas på torsdag där de möter ALTERNATE aTTaX. Epsilon ligger i nuläget på en vinst och en förlust i ligan.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..