×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Grupp B med Fnatic i helgens Eleague *

1
Eleague är i full gång och nu är det dags för det första svensklaget att göra entré i turneringen. I inledningsmatchen ställs Fnatic mot formstarka North under natten till lördag.
Den andra gruppen, där Fnatic kommer att ställas mot Immortals, North och Mousesports, drar igång nu till helgen. I öppningsmatchen, som startar vid midnatt natten till lördag, ställs fnatic mot North, som senast kommer från en vinst i Dreamhack Montreal.

Med rullande schema spelas därefter matchen mellan brassarna i Immortals och ESG Mykonos-vinnarna Mousesports. Även gruppens vinnarmatch spelas innan lamporna släcks och det sista avgörandet för vilka som gör Faze Clan och G2 Esports sällskap i slutspelet spelas under lördagkvällen.

*UPPDATERING* På grund av fördröjda flygresor för Fnatic har turneringens två första matcher bytt plats. Detta för att laget ska ha tillräckligt med tid att få alla spelare på plats. Fnatic spelar alltså först klockan 1:15 och kvällen inleds med mötet mellan Mousesports och Immortals.


Schema för helgens grupp
eleague.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..