×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Eleague

Eleague presenterar CS:GO Premier 2017 — NiP och Fnatic bland de inbjudna

5
Dubbelt svenskt när Eleague presenterar de inbjudna lagen till Eleague CS:GO Premier 2017, en turnering som erhåller några av världens bästa lag och som dessutom tar oss tillbaka till Eleague Arena i Atlanta.
Eleague har inte bara arrangerat en major utan även två säsongsturneringar och Clash for Cash. Nu är de tillbaka med en ny turnering som kommer gå under namnet Eleague CS:GO Premier 2017 och väntas spelas från G Fuel Eleague Arena i Atlanta.

Med start i början av september kommer 16 lag kämpa om en i nuläget okänd prispott. Av lagen har 14 stycken blivit inbjudna baserat på deras tidigare resultat i diverse Eleague-turneringar och de resterande fyra kommer ta sig till turneringen via de öppna regionkvalen. Nedan finnes lagen som blivit inbjudna, där bland Fnatic och NiP Gaming, samt de redan dragna grupperna för turneringen.

Grupp A — 8-9 september

Europa Faze Clan
Cis Natus Vincere
Frankrike G2 Esports
Jorden Kvalplats

Grupp B — 15-16 september

Danmark North
Europa Mousesports
Sverige Fnatic
Jorden Kvalplats

Grupp C — 22-23 september

Polen Virtus.pro
Sverige NiP Gaming
Usa Cloud9
Jorden Kvalplats

Grupp D — 29-30 september

Brasilien SK Gaming
Danmark Astralis
Usa Optic Gaming
Jorden Kvalplats

Kvalet till turneringen kommer hållas mellan den 26-27 augusti, det kommer spelas via ett enkelt slutspelsträd där alla matcher efter kvalkvartsfinalerna spelas i formatet bäst av tre kartor. Två lag kommer avancera till huvudturneringen från Nordamerika och två från Europa/CIS. För att delta i kvalet måste man registrera sitt lag via turneringens Cevo-sida.

Vidare detaljer och information kring prispott, format samt sändingsteam väntas offentliggöras inom de närmsta veckorna.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..